Att fördjupa sin praktik och skämma bort sig själv

RETREATS & YOGARESOR

Att få fördjupa sin yogapraktik och fullständigt gå in i sig själv är en gåva. Ibland kan vi känna att vi behöver avskärma oss från vardagens alla måsten, för att på riktigt kunna gå in i djupet och känna efter. Vad behöver jag? Vad behöver min kropp? Varför reagerar jag så här? Vad får mig att må bra? Svaret finns alltid om vi bara ger oss tid att lyssna inåt.

Jag arrangerar både yogaresor och retreats, där möjligheten ges att verkligen fokusera på sin praktik och att känna in nuet. Retreats kan vara en yogaresa lite längre bort eller en dag eller två närmare hemmaplan. Vi har inte alltid tid och möjlighet att resa iväg. Sådant är ju livet. Det viktigaste är alltid din egen inre resa och den kan ju faktiskt äga rum precis var som helst. 

Med fullt fokus och med energi och inspiration från andra yogisar, utvecklar vi oss själva och varandra. Det är tjusningen med retreats.

Du kan förvänta dig handplockade platser, vällagad vegetarisk mat, massor av yoga och en upplevelse för alla sinnen. Tag alltid med anteckningsbok och penna. When your heart speaks, take good notes. 

Tack Ewa för underbara retreat både på Österlen och i Torekov. En perfekt mix av yoga, meditation, underbar mat och egen tid i fantastiska omgivningar. Ser fram emot nästa retreat, du är toppen! /Lova, Malmö

VAD LÄNGTAR DU EFTER?

RETREAT TOREKOV HOTEL & SPA

22-24 NOV


YOGARESA GOA, INDIEN

12-19 JAN 2025


RETREAT BÄDDAR & ÄNGAR, ÖSTERLEN

APRIL + MAJ 2025


YOGARESA MALLORCA 

16-23 SEPT 

RETREAT BÄDDAR & ÄNGAR, ÖSTERLEN 

4-6 OKT


YOGA & VANDRA I STENINGE 23-25 AUG

Ewas retreats andas kvalitet: vackra miljöer, god mat, härliga samtal och svettiga klasser blandade med total avkoppling. /Pernilla, Malmö

En resa är ett äventyr i tid och rum