Drömmer du om att undervisa yoga?YOGAUTBILDNINGAR

Yogan är en resa utan början och utan slut. Ett ständigt lärande genom livet och vår praktik, vi lär oss om oss själva genom att vända blicken inåt och utforska både kropp och sinne. Always a student är en viktig devis för att fortsätta utforska, men att få dela sina kunskaper är det vackraste av allt. 

På Studio Frid i Malmö leder jag lärarutbildningar i yinyoga. Yogautbildningar perfekta för dig som vill lära dig mer om yinyogans grunder, både i ditt eget utövande eller i din roll som yogalärare. Kanske har du en annan yrkesroll där du arbetar med människor och vill använda yinyogan som ett värdefullt komplement eller drömmer du om att bli yogalärare och vill undervisa yoga i framtiden. 

Yinyoga är en lugn, meditativ och djup yogaform som bidrar till inre stillhet, fysisk och mental balans. Grunderna kommer från traditionell kinesisk medicin med fokus på att frigöra energi i kroppens meridianer, att mjukgöra bindväv och vara i samklang med årstiderna och de 5 elementen. 

Sedan hösten 2021 erbjuder jag också en grundutbildningar i Yoga Nidra, den yogiska sömnen. En djupmeditation som är ett fantastiskt komplement till yinyoga. 

Yin Yoga Utbildning Steg 1

Grundläggande yogalärarutbildning i Yinyoga steg 1, som ger dig en förståelse för yinyogan, både i ditt eget utövande och i din roll som lärare. Under utbildningen går vi igenom grunderna i yinyoga, där vi blandar teori med praktik och lägger särskild vikt vid anatomi och sambandet mellan mindfulness och yinyoga. Utbildningen innefattar 24 timmar lärarledd undervisning. 

Nästa utbildningstillfälle är den  9-11 februari 2024

Utbildningen omfattar 25 timmar varav 20 timmar är lärarledda. Utbildningen ger 25 CE timmar hos Yoga Alliance (YACEP). 

För mer information och för att din boka plats, besök Studio Frids hemsida här:

Yin Yoga Utbildnning Steg 2

Grundutbildning yogalärarutbildning steg 2 riktar sig till dig som redan har gått Steg 1 och önskar ytterligare fördjupning. I steg 2 går vi djupare in i den kinesiska medicinen, samt fokuserar ytterligare på stresshantering, meditationstekniker och hur man kan assistera sina elever för en fördjupande upplevelse. Utbildningen innefattar 24 timmar lärarledd undervisning. 

Nästa utbildningstillfälle är den 24-26 november 2023. 

Utbildningen omfattar 25 timmar varav 20 timmar är lärarledda. Utbildningen ger 25 CE timmar hos Yoga Alliance (YACEP). 

För mer information och för att din boka plats, besök Studio Frids hemsida här: 

Yoga Nidra Grundutbildning

Grundläggande utbildning i Yoga Nidra för dig som vill ha en fördjupad förståelse i ditt eget utövande eller om du vill leda andra i Yoga Nidra. Yoga Nidra är den yogiska sömnen, en ledd djupmeditation som med dokumenterade effekter kan upplevas återhämtande för kropp och sinne. I den här utbildningen får du lära dig grunderna kring historian och filosofin, olika typer av yoga nidra, vad som händer i hjärnan när du gör en nidra, hur man praktiserar och leder andra, kontraindikationer samt inspiration till att skriva egna manus.

Utbildningen omfattar 20 timmar varav 14 timmar är lärarledda. Utbildningen ger 20 CE timmar hos Yoga Alliance (YACEP). 

Nästa utbildningstillfälle är den 2-3 september 2023 (kl 9-17)

Pris 3995 kr. 


VILL DU VETA MER?