Drömmer du om att undervisa yoga?YOGAUTBILDNINGAR

Yogan är en resa utan början och utan slut. Ett ständigt lärande genom livet och vår praktik, vi lär oss om oss själva genom att vända blicken inåt och utforska både kropp och sinne. Always a student är en viktig devis för att fortsätta utforska, men att få dela sina kunskaper är det vackraste av allt. 

På Studio Frid i Malmö leder jag lärarutbildningar i yinyoga. Yogautbildningar perfekta för dig som vill lära dig mer om yinyogans grunder, både i ditt eget utövande eller i din roll som yogalärare. Kanske har du en annan yrkesroll där du arbetar med människor och vill använda yinyogan som ett värdefullt komplement eller drömmer du om att bli yogalärare och vill undervisa yoga i framtiden. 

Yinyoga är en lugn, meditativ och djup yogaform som bidrar till inre stillhet, fysisk och mental balans. Grunderna kommer från traditionell kinesisk medicin med fokus på att frigöra energi i kroppens meridianer, att mjukgöra bindväv och vara i samklang med årstiderna och de 5 elementen. 

Sedan hösten 2021 erbjuder jag också en grundutbildningar i Yoga Nidra, den yogiska sömnen. En djupmeditation som är ett fantastiskt komplement till yinyoga. Våren 2024 kommer även Restorative Yoga som en efterlängtad nyhet.

Yin Yoga Utbildning Steg 1

Grundläggande yogalärarutbildning i Yinyoga steg 1, som ger dig en förståelse för yinyogan, både i ditt eget utövande och i din roll som lärare. Under utbildningen går vi igenom grunderna i yinyoga, där vi blandar teori med praktik och lägger särskild vikt vid anatomi och sambandet mellan mindfulness och yinyoga. Utbildningen innefattar 24 timmar lärarledd undervisning. 

Nästa utbildningstillfälle är den  9-11 februari 2024

Utbildningen omfattar 25 timmar varav 20 timmar är lärarledda. Utbildningen ger 25 CE timmar hos Yoga Alliance (YACEP). 

För mer information och för att din boka plats, besök Studio Frids hemsida här:

Yin Yoga Utbildnning Steg 2

Grundutbildning yogalärarutbildning steg 2 riktar sig till dig som redan har gått Steg 1 och önskar ytterligare fördjupning. I steg 2 går vi djupare in i den kinesiska medicinen, samt fokuserar ytterligare på stresshantering, meditationstekniker och hur man kan assistera sina elever för en fördjupande upplevelse. Utbildningen innefattar 24 timmar lärarledd undervisning. 

Nästa utbildningstillfälle är den 29 november-1 december 2024. 

Utbildningen omfattar 25 timmar varav 20 timmar är lärarledda. Utbildningen ger 25 CE timmar hos Yoga Alliance (YACEP). 

För mer information och för att din boka plats, besök Studio Frids hemsida här: 

Yoga Nidra Grundutbildning

Grundläggande utbildning i Yoga Nidra för dig som vill ha en fördjupad förståelse i ditt eget utövande eller om du vill leda andra i Yoga Nidra. Yoga Nidra är den yogiska sömnen, en ledd djupmeditation som med dokumenterade effekter kan upplevas återhämtande för kropp och sinne. I den här utbildningen får du lära dig grunderna kring historian och filosofin, olika typer av yoga nidra, vad som händer i hjärnan när du gör en nidra, hur man praktiserar och leder andra, kontraindikationer samt inspiration till att skriva egna manus.

Utbildningen omfattar 20 timmar varav 14 timmar är lärarledda. Utbildningen ger 20 CE timmar hos Yoga Alliance (YACEP). 

Nästa utbildningstillfälle är den 27-28 januari  (kl 9-17)

För mer information och för att din boka plats, besök Studio Frids hemsida här: 

Restorative Yoga Grund

Gundläggande utbildning i Restorative yoga för dig som vill leda klasser, lära dig själv för egen del och njuta av en tre dagar med restorative yoga. Den här yogapraktiken är långsam och omfamnande, vi bäddar ner och stoppar om och låter kroppen få vila och läka. I den utbildningen får du bl.a. lära dig grunderna om positionerna, hur den stressade kroppen kan få ro, nervsystemsreglering, kroppens energier, somatic experiencing, att leda och guida en klass och så massor av egen praktik. Restorative yoga är ett fint komplement till både yin yoga och yoga nidra.

Utbildningen omfattar 25 timmar varar 22 timmar är lärarledda. Utbildningen ger 25 timmar hos Yoga Alliance (YACEP).

Nästa utbildningstillfälle är 19-21 april (kl 9-17)

För mer information och för att din boka plats, besök Studio Frids hemsida här: 

VILL DU VETA MER?