Härliga Mallis!

YOGARESA MALLORCA

11-18 JUNI 2022

Hola, Buenos Dias!

Jag har länge drömt om att få arrangera ett yogaretreat på denna älskade ö. Mallorca! Platsen där livet är enkelt och vädret behagligt året runt. Där berg möter slättlandskap och Medelhavet glittrar i solen. Olivlundar, apelsinträd och gula citroner bakom vackra stengärdsgårdar. Segelbåtar, vita stränder och klippor för härliga bad. Den spanska livsstilen inbjuder till lite långsammare tempo, njutbara måltider och lite laid-back island life. Vem önskar inte det?

Strax utanför Palma ligger Tramuntana Flow. En underbar plats för yogaretreat, med vackra rum och utsikt över Tramuntana - bergskedjan som går längs hela den västra sidan av ön. Här landar vi en hel vecka för att bara yoga, slappna av, njuta av långsamhet och göra en och annan utflykt för att utforska ön. Lyx för både kropp och själ.

Yoga & Välmående

Vår dagliga yoga sker utomhus eller inomhus, beroende på väder och temperatur. Ute i första hand om vädret vill oss väl. Inomhus finns en härlig välutrustad yogashala med stora panoramafönster ut över bergen och slätten. Utomhus en vacker yogaplattform utformad som en mandala. En otroligt vacker och inbjudande plats.

Vi har förstås hela Tramuntana Flow för oss själva, så vi kan ostört njuta av poolen, ligga i skuggan och läsa en bok eller vad man nu har allra mest lust med. Huset där vi bor heter La Casa de la Calma... vilket säger allt. Calma som betyder lugn och fridfull på spanska. Vi bor i dubbelrum med delat badrum och det finns möjlighet till enkelrum för den som önskar.

Här bor vi, vi yogar och serveras vällagad spansk, vegetarisk mat. Vi behöver inte tänka på något. Just go with the flow!

Dagligt Program

Programmet för en dag på Tramuntana Flow ser ut ungefär så här:

7.00-9.30 Meditation och morgonyoga (Yang)

9.30 Brunch

Egen tid / Avslappning / Utflykt

16.30-18.30 Meditation och eftermiddagsyoga (Yin, Yinyang)

19.30 Middag

21.00 Kvällsaktivitet vissa kvällar

Morgonklassen kommer att vara lite mer aktiv (yang) och eftermiddagsklassen lite långsammare - yin, yinyang, slowflow eller liknande. Alla klasser innehåller meditation, reflektion och pranayama (andningsövning).

Yogan passar alla nivåer, både nybörjare och mer erfarna, då alternativ alltid erbjuds. Vi äter god och hälsosam vegetarisk frukost och middag tillsammans och lämnar tid mitt på dagen för egen tid, för utflykter, för stillhet och tystnad, för bad och sol. Du bestämmer hur du vill att din dag ska vara.

Praktisk Information

Retreatet startar lördagen den 11/6 kl 17.00 och avslutas den 18/6 kl 10.00. Vi har en hel vecka tillsammans, massor av tid att dyka djupare in i oss själva och in i vår yogapraktik. Räkna också med att det blir en resa in i dig själv, att du får möjlighet att skala av dina egna lager och reflektera. Invitera stillhet i sinnet. Ta därför med en skrivbok och en fin penna till ledda reflektionsövningar och viktiga personliga noteringar under veckan.

Priset per person är 1195€. I priset ingår följande:

 • Boende i delat dubbelrum
 • Middag ankomstdagen 11/6
 • Brunch och middag 6 dagar 12/6 -17/6
 • Brunch avresedagen 18/6
 • Vatten, te, bryggkaffe och frukt
 • All yoga och meditation - totalt 14 klasser
 • 1 privatlektion á 30 min - där kan vi arbeta på något du vill fördjupa
 • Yogamattor, alla props
 • Kvällsaktivitet 3 kvällar
 • Tourist tax

Enkelrumstillägg 325€ (dubbelrum för eget bruk)

OBS! Ingår inte:

 • Flygresa t/r Palma (PMI)
 • Transfer från flygplatsen
 • Utflykter
 • Försäkring

Du bekräftar din plats genom anmälningsavgift på 2000 kr, slutbetalning 60 dagar före retreatstart.

Bokningen öppen. Scrolla ner för anmälningsformulär.

ANMÄLAN MALLORCA

Anmäl dig nedan. Din bokning bekräftas via mejl.

Fullständiga villkor finner du här: Bokningsvillkor