En magisk resa till yogans ursprung

YOGARESA GOA, INDIEN

12-19 JAN 2025


Ashiyana Yoga, Mandrem
Ashiyana Yoga, Mandrem

Under denna resa kommer du att få tid och ro att skala av och hitta in i din inre kärna, in i ditt inre ljus. När lyser ditt ljus som allra klarast? Vad brinner du för? Vad längtar du efter? Vi erbjuder förutsättningarna för att hitta in i ditt innersta, där din glöd finns och där du kan vara precis den du är. Du kommer att komma hem från resan med nya självinsikter och ett par nya verktyg, användbara i det 'riktiga livet' hemma.

Är du sugen på Indien är detta yogaresan för dig. Retreatet passar såväl nybörjare som erfarna yogis, som vill komma djupare in i sin yogapraktik. Yogaformerna vi använder är vinyasa och hatha på morgonen, samt yin eller restorative på eftermiddagen. Meditation, pranayama och reflektion varvas in i alla klasser. Övningar för egen personlig utveckling ingår också. Ingen yogaerfarenhet behövs, alla yogar efter egen förmåga.


Välkommen till Shine Your Light - ett yogaretreat i värme och stillhet, där vi både går djupt in i yogan och upplever Indien, yogans hemland. Resan går till norra Goa och till oasen Ashiyana Yoga Village, flera gånger utnämnt till en av de bästa yogaresortsen i Indien, direkt vid Indiska Oceanens strand. Mer fantastiskt, avkopplande och spännande blir det inte. 

Drömmer du om att göra en once-in-a-lifetime yogaresa till Indien, är detta äventyret för dig. 7 dagar med DIG SJÄLV i fokus. Dagar fyllda av solsken, gemenskap, yoga och meditation i trygga omgivningar och i magisk miljö. Med ett balanserat tempo njuter vi av dagliga yogaklasser, serveras hälsosam och god indisk mat, njuter av sol och bad, tar en ayurvedisk massage och slappnar av i härligt boende direkt vid stranden i charmiga Mandrem. Med öppna sinnen och ett öppet hjärta utforskar vi både utåt och inåt, för att fylla på dina energier och hitta in till din inre glöd och sanning. Din inre resa närmare dig själv.


Programmet för en dag på Shine Your Light Retreat ser ut ungefär så här:

07.15-09.30 Meditation och Yoga (Yang, Meditation, Reflektion)

10-11 Brunch

11-16 Egen tid / Workshop / Aktiviteter

16-18 Yoga (Yin/Restorative, Meditation, Reflektion)

Cirka 18.15 Solnedgång

19-20 Middag

20.15 Meditation / Yoga Nidra / Chanting (Satsang)

ANMÄLAN INDIEN

Boka din plats nedan. Vi bekräftar din bokning via mejl. 

Du mottar då en faktura på anmälningavgiften 3000kr. 

Fullständiga villkor finner du här: Bokningsvillkor

När du fyller i anmälan nedan godkänner du dessa bokningsvillkor.