Att djupdyka för en stund

WORKSHOPS

Fullmåneceremoni 16 maj

Välkommen till ännu en fullmåneceremoni på Studio Frid, en härlig workshop under majs fullmåne eller Blomstermånen som den också kallas.

Majs fullmåne inträffar i vattentecknet Skorpionen och är en emotionellt laddad måne. Skorpionen gör alla våra känslor stora, heta, passionerade och dramatiska. Den här Fullmånen kommer hjälpa till att grunda oss under Oxens trygghetssökande soltecken och påminna oss om att connecta med våra mörkaste sidor och djupaste känslor, som Skorpionen representerar. Skorpionens energier är också här för att påminna oss om att det är de små stunderna i livet som är de allra viktigaste för att vi ska må bra, att Self Care är nyckeln till vårt välmående och vår egen personliga utveckling!

I denna fina ceremoni får du utrymme att välkomna naturens krafter samt fysiskt och mentalt släppa taget, i både flödande månhälsningar och återhämtande yinpositioner, dessutom erbjuds journaling och meditation.

Ta med ett öppet hjärta och ett öppet sinne, yogamatta samt anteckningsbok och penna för reflekterande skrivövningar.

Tid: 18.00-20.30

Investering 395 kr


Workshopen 'Ett starkare jag'! Det här var de mest givande 3 dagarna på länge. Både för kropp & själ genom kombination av reflektion, yoga & meditation. Ett halvår senare bär jag fortfarande de här dagarna med Ewa starkt i minnet. / Marie, Limhamn

Svadhyaya - studie och observation av oss själva