Att djupdyka för en stund

WORKSHOPS

Fullmåneceremoni med Sound Healing 23 februari

Låt skålarnas vibrationer läka dig!

Välkommen till denna magiska FULLMÅNECEREMONI med SOUND HEALING ledd. En fantastisk upplevelse för såväl kropp som sinne.

På förmiddagen den 24 februari inträffar fullmånen i Jungfruns tecken. Jungfrun som representerar våra plikter, ordning och reda och struktur. Att vara där för andra, att hålla sig jordad med båda fötterna på marken. Soltecknet är Fiskarna vilket representerar vårt hjärta, intuition och våra känslor. Den här fullmånen påminner oss om balansen mellan att vara i huvudet (jungfrun) och i hjärtat (fisken). Balansen mellan görande och varande, så som livet i stort är, manifesteras nu.

Vad passar då inte bättre än att samlas under månens ljus för ceremoni, meditation och läkning till ljudet av kristallskålarnas vibrationer?

Den här fullmåneceremonin gör vi långsam och reflekterande. Vi fokuserar på månens feminina yinenergier och den meditativa resan som möter oss i stillheten. Meditationen och reflektionen hjälper oss att öppna upp och medvetandegöra. Yinyogan tar oss djupare både fysiskt och mentalt och vibrationerna från kristallskålarna läker oss. Vi avslutar kvällen i djupavslappning i återhämtande sound healing. Ett äkta ljudbad.

Workshopen passar alla, inga förkunskaper krävs. Kom med ett öppet sinne och en vacker anteckningsbok och en penna du gillar, så du kan dokumentera dina tankar. Ta gärna på dig mjuka, bekväma och tillräckligt varma kläder och ta gärna med en ögonkudde, eller sovmask för att lättare kunna slappna av.

Workshopen leds av Katarina Bergman Gustafson och mig.

DATUM: Fredagen 23 februari

TID: 17.30 – 20.00

INVESTERING: 495 sek


Workshopen 'Ett starkare jag'! Det här var de mest givande 3 dagarna på länge. Både för kropp & själ genom kombination av reflektion, yoga & meditation. Ett halvår senare bär jag fortfarande de här dagarna med Ewa starkt i minnet. / Marie, Limhamn

Svadhyaya - studie och observation av oss själva