Att djupdyka för en stund

WORKSHOPS

Fullmåneceremoni 22 augusti 

Välkommen till denna första fullmåneceremoni på Studio Frid i de ljusa lokalerna på Köpenhamnsvägen, en härlig workshop under augustis fullmåne eller Kornmånen som den också kallas. 

Sensommarsolen har precis kommit in i jordtecknet Jungfrun och månen står i Vattumannens tecken som är luft. Vattumannens fullmåne räknas till den roligaste av dem alla eftersom den innehåller stora visioner, drömmar, glädje, generositet och bus. Romantik och glädje mellan människor, fest och mys passar extra bra nu. Här möts Jungfruns grundande energi med Vattumannens idévärld, analysförmåga och önskan om att göra skillnad.

I denna fina ceremoni får du utrymme att välkomna naturens krafter samt fysiskt och mentalt släppa taget, i både flödande månhälsningar och återhämtande yinpositioner, dessutom erbjuds journaling och meditation. Endast 12 platser i studion, massor av plats online.

Ta med ett öppet hjärta och ett öppet sinne, yogamatta samt anteckningsbok och penna för reflekterande skrivövningar. 

Tid: 18.00-20.30. Investering 350 kr. 


Workshopen 'Ett starkare jag'! Det här var de mest givande 3 dagarna på länge. Både för kropp & själ genom kombination av reflektion, yoga & meditation. Ett halvår senare bär jag fortfarande de här dagarna med Ewa starkt i minnet. / Marie, Limhamn

Svadhyaya - studie och observation av oss själva