Att djupdyka för en stund

WORKSHOPS

Nymåne & Kakao 21 april

Välkommen till denna magiska helkväll. Connecta till din själ genom kakaoceremoni, nymåne och mjuk yoga.

Längtar du efter kontakt med ditt hjärtas inre röst? Välkommen till denna helkväll där vi under nymånens energi öppnar hjärtat, sätter en djup intention och kommer närmare vår sanning.

Vi tar hjälp av Mama Cacao i en grundande och öppnande Kakaoceremoni, där den ceremoniella kakaon guidar oss inåt med mjukhet och avslappning. Vi inviterar till mjuk yoga i vackra, sköna flöden, till meditation och reflektion, där du ger dig själv näring inför nästa måncykel och den ljusa årstidens ankomst. Vad längtar du efter? Vad vill du invitera in? Vi använder naturen som kraftkälla i vår resa inåt.

Denna workshop passar alla. Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne och ett öppet hjärta. Kom som du är och låt magin och din inre kraft få flöda. Vi dyker in i djup näring till din kropp, din själ och ditt sinne.

Vi avrundar med gemensam ceremonikaka och te för den som vill stanna en stund efteråt.

Kakaoceremonin leds av Helene Blomkvist

Tid: 17.30-20.30

Investering 495 kr

Fullmåneceremoni 5 maj

Välkommen till ännu en fullmåneceremoni på Studio Frid, en härlig workshop under majs fullmåne eller Blomstermånen som den också kallas.

Majs fullmåne inträffar i vattentecknet Skorpionen och är en emotionellt laddad måne. Skorpionen gör alla våra känslor stora, heta, passionerade och dramatiska. Den här Fullmånen kommer hjälpa till att grunda oss under Oxens trygghetssökande soltecken och påminna oss om att connecta med våra mörkaste sidor och djupaste känslor, som Skorpionen representerar. Skorpionens energier är också här för att påminna oss om att det är de små stunderna i livet som är de allra viktigaste för att vi ska må bra, att Self Care är nyckeln till vårt välmående och vår egen personliga utveckling!

I denna fina ceremoni tar vi hjälp av kristallskålarnas helande klanger och du får du utrymme att välkomna naturens krafter samt fysiskt och mentalt släppa taget, i både frigörande yinyogapositioner och återhämtande ljusbad, dessutom erbjuds journaling och meditation.

Ta med ett öppet hjärta och ett öppet sinne, yogamatta samt anteckningsbok och penna för reflekterande skrivövningar. 

Vid skålarna: Katarina Bergman Gustafson

Tid: 17.30-20.00

Investering 395 kr


Workshopen 'Ett starkare jag'! Det här var de mest givande 3 dagarna på länge. Både för kropp & själ genom kombination av reflektion, yoga & meditation. Ett halvår senare bär jag fortfarande de här dagarna med Ewa starkt i minnet. / Marie, Limhamn

Svadhyaya - studie och observation av oss själva