Att djupdyka för en stund

WORKSHOPS

Fullmåneceremoni 23 maj

Gör dig redo inför sommaren!

Välkommen till denna vackra fullmåneceremoni, där vi blandar yinyoga, meditation, reflektion med penna på papper (journaling) och breathwork. En upplevelse för både kropp och sinne, för det medvetna och det undermedvetna. Allt blandas och kommer fram, när månens feminina energi lyser över oss.

Den 23 maj är det fullmåne i expansiva Skytten. Solen står i Tvillingarnas tecken och tillsammans bildar dessa stjärntecken en härligt känslosam fullmåne. Skytten, eldtecknet som står för ärlig kommunikation både inåt och utåt, för önskan och drivet att utvecklas och lära mer. Tvillingarna, lufttecknet som ständigt balanserar mellan hjärta och sinne men som också älskar kommunikation.

Fullmånens kraft är bekant för många av oss och att den påverkar vår energi, hur vi mår och kanske framför allt, vår nattsömn. Fullmånen är en tid då universum vill belysa det som behöver komma fram och utmanar oss att reflektera inåt. En tid för att sätta intentioner och lämna bakom oss. Under majs blomstermåne bjuder vi in vår ärliga längtan inför sommaren och den blomstertid som kommer. Vad vill du bjuda in?


I denna ceremoni får du utrymme att välkomna naturens krafter samt fysiskt och mentalt släppa taget. Vi bjuder in till en fullmåneritual, återhämtande yinpositioner samt läkande breathwork som öppnar upp för vårt inre och det undermedvetna. 

Workshopen passar alla, inga förkunskaper krävs. Kom med ett öppet sinne och en vacker anteckningsbok och en penna du gillar, så du kan dokumentera dina tankar. Ta gärna på dig mjuka, bekväma och tillräckligt varma kläder och ta gärna med en ögonkudde, eller sovmask för att lättare kunna slappna av.

Workshopen leds av  mig. Hjärtligt välkommen!

DATUM: Torsdagen den 23 maj

TID: 18.00 – 20.30

INVESTERING: 450 sek

Workshopen 'Ett starkare jag'! Det här var de mest givande 3 dagarna på länge. Både för kropp & själ genom kombination av reflektion, yoga & meditation. Ett halvår senare bär jag fortfarande de här dagarna med Ewa starkt i minnet. / Marie, Limhamn

Svadhyaya - studie och observation av oss själva