Yoga & Vandra

STENINGE KUSTSTATION

23-25 AUGUSTI 2024

"Varje dag har ett eget tema som tar oss igenom denna 3-dagars resa, vilken vi gör med ett öppet hjärta och ett öppet sinne. Genom närvaro på mattan, bjuder jag in dig att komma djupare in i kroppen, andas igenom nuet för att skala av lagren och ta dig närmare ditt sanna jag. För att känna dig stark och smidig i kroppen och lätt och vilande i sinnet. Var beredd på en magisk resa in i dig själv."

När sensommaren är som vackrast, ljungen på strandängarna blommar och lugnet infinner sig i vackra Steninge, då samlas vi på Kuststationen för att njuta av yoga, vandring, vegetarisk mat och härliga bad. Vi rensar ut sommarsemestern och bjuder in friskluft, natur, andetag och rörelse, genom att insupa några härliga sensommardagar vid havet i Halland.

Helgen bjuder på inkännande yogaklasser, både mer aktivt flödande hatha och vinyasa, som återhämtande yin och restorative.. Vi kommer göra vandringar tillsammans för den som vill och bjuda in till utomhusmeditation i den fantastiska naturen runt Steninge. Vi fyller på både kropp och sinne. Samtalar under stjärnklar augustihimmel och värmer oss i sensommarsolen.

Kuststationen är belägen direkt vid havet i Steninge, med närhet till både strandängar och skog. Om man vill så finns havet tillgängligt för bad, sent på sommaren brukar vattnet vara varmt här. Är du mer sugen på värme finns tillgång till både bastu och bubbelbad.

Välkommen att omfamna denna unika plats och en vacker helg för dig själv. 

Steninge Kuststation

Steninge Kuststation är en pärla – ett gammalt badhotell som drivs med mycket kärlek och medveten närvaro. Kuststationen ligger vid den vackra Kattegattleden, en vandrings- och cykelled längs den halländska kusten.

 Rummen är trivsamma och personligt inredda och under helgen serveras vi hemlagad vegetarisk mat baserad på lokalproducerade råvaror och en makalös 3-rätters (yes… 3 rätter!) frukost med kuststationens prisbelönta gröt. Vi yogar i den fina, ljusa yogasalan och är vädret fint kan vi flytta vår praktik till det härliga trädäcket utanför. Vår värdinna Catarina gör allt för att vår vistelse ska vara så trivsam och avkopplande som möjligt. 

Pris per person i delat dubbelrum 5995kr.

Enkelrumstillägg 800kr för hela helgen.

I priset ingår följande:

 • Boende i delat dubbelrum
 • 2-rätters middag 2 dagar
 • 3-rätters frukost 2 dagar
 • Lunch 2 dagar
 • Eftermiddagsfika 2 dagar
 • Breathwork med Michelle
 • All yoga och meditation
 • Yogamattor, alla props (du får gärna ta med eget om du vill!)
 • Vatten, kaffe, te och frukt hela helgen

OBS! Ingår inte:

 • Transport till Steninge (tåg till Halmstad och buss till Steninge är möjligt)
 • Måltidsdryck utöver vatten
 • Reseförsäkring
 • Jacuzzi och vedeldad bastu (200kr)

Program

Fredag 23 augusti

15.00 Check-In och välkomstfika

16-18 Välkomstcirkel & Yoga

19.15 2-rätters middag

20.30 Breathwork med magiska Michelle Baker

Lördag 24 augusti

7.30-9.30 Yoga

9.30 3-rätters frukost

11.00 Vandring

13.30 Lunch

16-18 Yoga

19.30 Middag

21.00 Yoga Nidra

Söndag 25 augusti

7.30-9.30 Yoga

9.30 3-rätters frukost

11.00 Vandring

13.30 Lunch

14.30 Restorative Yoga

16.00 Avfärd

Mindre förändringar i programmet kan förekomma

Praktisk Information

Retreatet startar fredagen den 23/8 kl 15.00 och avslutas den 25/8 kl 16.00. Vi har en hel helg tillsammans, massor av tid att dyka djupare in i oss själva och in i vår yogapraktik. Räkna med att det blir en resa in i dig själv, att du får möjlighet att skala av dina egna lager och reflektera. Invitera stillhet i sinnet. Ta därför med en skrivbok och en fin penna till ledda reflektionsövningar och viktiga personliga noteringar. Du kan göra alla vandringar i tystnad, om du vill invitera in mer stillhet och ge mer plats för dig själv.


Du bekräftar din plats genom anmälningsavgift på 2000 kr, slutbetalning 60 dagar före retreatstart.

Klicka HÄR för att boka. Välj enkelrum eller dubbelrum i listan. När du anmält dig och betalt din anmälningsavgift, maila mig på ewa@studiofrid.se och berätta vem du delar rum med (om du bokat dubbelrum). OBS! Dubbelrum kan endast bokas av 2 personer.

Pris i dubbelrum: 5995kr per person

Pris i enkelrum: 6795kr per person 

Pris om du har eget boende: 4495kr per person

Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte vid förhinder. Du kan dock överlåta din plats till någon du känner. När slutavgiften är betald återbetalas inte denna. Du kan dock överlåta din plats till någon du känner. Tänk på att teckna reseförsäkring med avbokningsskydd eller kolla vad som ingår i din hemförsäkring.

Om retreatet skulle ställas in, återbetalas hela beloppet.

Läs mer om fina Steninge Kuststation HÄR!

Redo för denna ljuvliga helg?