Ett starkare jag!

RETREAT BÄDDAR & ÄNGAR

6-8 MAJ & 23-25 SEPTEMBER 2022

Bäddar och Ängar, Tomelilla
Bäddar och Ängar, Tomelilla

"Varje dag har ett eget tema som tar oss igenom denna 3-dagars resa, vilken vi gör med ett öppet hjärta och ett öppet sinne. Genom närvaro på mattan, bjuder jag in dig att komma djupare in i kroppen, andas igenom nuet för att skala av lagren och ta dig närmare ditt sanna jag. För att känna dig stark och smidig i kroppen och lätt och vilande i sinnet. Var beredd på en magisk resa in i dig själv."

Välkommen till detta personliga sommarretreat! På denna vackra plats precis i kanten av Österlen, där bäddar möter ängar och ljuset möter andetaget, där samlas vi för att möta vår inre styrka i retreatet som jag kallar Ett Starkare Jag

Bäddar & Ängar utanför Tomelilla är en genuin pärla, som drivs av Gitte och hennes mamma Anette. En oas full av gästvänlighet, lugn och harmoni. Charmiga rum där loppisfynd blandas med modern design och en fantastisk trädgård där lugnet vilar fridfullt i solnedgången över slätten. 

Retreatet går i lugnets tecken. Vi vänder blicken inåt, för att finna ny styrka och inspiration, men även tillit till återhämtningens läkande stillhet.  Att vara stark betyder ju nödvändigtvis inte att vara fysiskt stark utan även att bygga mental styrka, att ha modet att med öppenhet se på sig själv och på det som finns i vårt hjärta. Både på allt det vackra och på det som vi inte alltid vill visa fram. Var beredd på en magisk resa in i dig själv. 

Det blir ett personligt retreat med fokus på 'self-love', där samvaro och häng med likasinnade utlovas. Dynamisk yoga blandas med reflekterande skrivövningar, andningsövningar, meditation och återhämtande yinyoga. Yogan passar alla nivåer med möjlighet till modifikationer och anpassning till den egna kroppen.

Vi bor på den fina gården i mysiga dubbelrum och all mat serveras här. Vi behöver inte tänka på någonting förutom att njuta av nuet och fullständigt koppla av - en fridfullhet som skapar lugn och tillit. Här finns stor utomhusjacuzzi för härliga bad och man kan boka in tid för massage för den som önskar skämma bort sig själv lite extra.

DATUM FÖR 2022: 6-8/5 OCH 23-25/9. 

Program

Fredag 

14.00 Samling, incheckning och välkomstfika 

15.00 Välkomstcirkel, Lång mjuk yogaklass

18.30 Gemensam vegetarisk middag i Orangeriet

20.00 Helande klangmeditation

Lördag 

06.45 Kaffe/te, smoothie

07.15 Yoga: Morning vinyasa

09.45 Vegetarisk brunch

10.30 Egen tid - lunch kan packas med som picknick

15.00 Hälsosamt mellanmål

15.30 Yoga: Yin Yoga, meditation och reflektion

19.00 Gemensam vegetarisk middag i Orangeriet

20.30 Kvällsmeditation med yoga nidra


Söndag 

06.45 Kaffe/te, smoothie

07.15 Yoga: Morning Vinyasa

09.45 Vegetarisk brunch och utcheckning

11.30 Pranayama workshop

12.30 Yoga: Yin Yoga, meditation och avslutande cirkel

14.00 Lätt lunch och hemfärd

Mindre förändringar i programmet kan förekomma

Under den lediga tiden på lördagen, kan man stanna på gården och bada jacuzzi, boka en massage eller bara rå om sig själv. Vill man ge sig iväg på en utflykt finns det många smultronställen i närheten. 

Magisk mat tillagad av magiska kockar

På retreat är förstås maten viktig. Den ska inte för lätt, inte för tung, inte serveras för ofta och inte heller för sällan. Det ska vara hälsosam mat anpassad för yoga och rörelse och den ska vara vacker att se på. 

Lyllos oss! På mina retreat kommer nämligen de bästa att stå för maten. Välkända kockar som också är spirituella och matglada, som vet allt om detta med härlig och fräsch mat, inbjudande för både kropp, öga och smaklökar. All mat är förstås vegetarisk, lätt och anpassad till yoga. Bon Apetit!

ANMÄLAN RETREAT

BÄDDAR OCH ÄNGAR  

Anmäl dig i formuläret nedan, din plats bekräftas via mail. 

Fullständiga villkor finner du här: Bokningsvillkor