Personling yogapraktik skräddarsydd för dig

PT YOGA

PT Yoga eller privatlektion är en jättefin möjlighet om du vill fokusera på något speciellt i din kropp eller i ditt sinne. Ibland kan vi känna att vi står still i vår yogaresa och en eller flera privatlektioner, kan vara det som tar dig vidare från stagnationen. Ibland kan man också känna att man vill ha full uppmärksamhet från sin lärare och inte bli störd av andra yogisar runt omkring. PT förknippar vi oftast med hård fysisk träning men för mig kan det också handla om mental och andlig träning, vilket är minst lika viktigt. 

Vi utgår holistiskt ifrån hela dig, dina förutsättningar och mål. Privatlektion kan äga rum hemma hos dig, i ditt vardagsrum eller varför inte i din trädgård. Det är bara du och jag eller om du har med dig en vän eller partner. Vi kan köra digitalt via Zoom om du föredrar det eller kan vi vara på Studio Frid. Vi lägger upp klassen tillsammans helt efter dina behov - tex läka en skada, bryta ner en positioner, fokusera på yogans grunder, träna på flöden, återhämtning eller vad helst du mest behöver. Jag ser hela dig. 

Jag tar emot för PT elever på Studio Frid på Köpenhamnsvägen 46 i Malmö. Priset är 850 kr i timmen inkl moms för 1 person, 1200kr inkl moms för två personer.  Vid bokning av 5 eller 10 tillfällen utgår rabatt. 


ONLINEBOKNING PRIVATLEKTION

Boka plats i tid. Jag bekräftar din bokning via mejl.

Satya - att vara ärlig och sann mot sitt hjärta