Det finstilta

BOKNINGSVILLKOR

Bokning

När du anmäler dig till ett retreat, yogaresa eller event godkänner du följande bokningsvillkor. För klasser, kurser etc som bokas direkt hos Studio Frid, gäller studions bokningsvillkor. 

Betalning
Betalning sker via Bankgiro (5585-1356) om inte annat anges, enligt betalningsdatum som anges i din bokningsbekräftelse eller faktura. Ange namn, vad du bokat alt. fakturanummer. Vid resor och retreats utgår en anmälningsavgift för att bekräfta platsen. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Vid endagsretreats och workshops betalas hela avgiften i samband med anmälan. 

Retreats ska vara fullt betalda senast 60 dagar innan avresa. Vid bokning mindre än 60 dagar före ett retreats, betalas hela beloppet direkt. 

Avbokning och ångerrätt

När du anmäler dig till retreat eller yogaresa har du 14 dagars ångerrätt från det datum du fått din plats bekräftad. Inte från och med det datum du betalat. Om du bokar dig mindre än 14 dagar innan starten av ett arrangemang har du ingen ångerrätt. Vid frånvaro utgår full debitering. 

Vid privata gruppbokningar och företagsgrupper gäller särskilda villkor. 

Av- eller ombokning av personlig träning (PT) ska ske senast 24 timmar innan det att bokningen är beräknad att börja. Om av- eller ombokning som görs senare är 24 timmar innan utgår full debitering.

Återbetalning
Det utgår inga återbetalningar. Jag planerar och förbereder verksamheten med full dedikation och räknar med att deltagare som har intentionen att komma, kommer. I utbyte mot mitt löfte att hålla mitt åtagande att leverera tjänsten, ber jag mina elever att hålla sina löften att betala och delta.

Jag förstår att livet händer, oavsett planer. För största rättvisa och konsekvens gör jag inte undantag med återbetalningspolicyn. Om du skulle få förhinder, så kan du överlåta platsen på annan deltagare. Detta är något du själv ombesörjer och reglerar med denne. Om du skulle bli akut sjuk eller råka ut för en nödsituation, kontakta mig för att undersöka om det finns utrymme att överlåta din plats till en väntelista eller delta vid ett annat tillfälle. OBS! Detta är ingen garanti. 

Vid anmälan godkänner du dessa villkor och förbinder dig att betala i enlighet med erhållen bokningsbekräftelse och/eller faktura, oavsett om du faktiskt deltar. Vid oförutsägbara händelser som ligger bortom arrangörens kontroll tillämpas force majeure, vilket innebär händelser som ligger bortom min kontroll som arrangör och påverkar förutsättningarna att uppfylla avtalet eller genomföra arrangemanget.

Inställda arrangemang
Om ett arrangemang eller yogaresa du anmält dig och betalat skulle ställas in, undersökes varje möjlighet till full återbetalning. 

Försäkring
Vid yogaresor är det ditt eget ansvar att säkra att du har adekvat reseförsäkring, vilket alltid rekommenderas. I hemförsäkringens reseskydd ingår ofta avbeställningsskydd, vilket du själv ansvarar för. 

Jag har ordnat med resegaranti hos Kammarkollegiet
Det betyder att du kan få ersättning om din resa blir inställd eller avbruten om jag/mitt företag Ewa Hagert Yoga samt Studio Frid Yoga & Pilates AB skulle drabbas av insolvens eller konkurs. Jag är registrerad som researrangör, vilket krävs för retreats med övernattning enligt svensk lag (Paketreselagen).  Var noga att undersöka att detta efterlevs när du bokar yogaretreat! Du kan se vilka arrangörer av yogaretreats som är registrerade enligt lag här: https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/hitta-reseaktorer-med-resegaranti

Kontakt
Om du är nyfiken på att anmäla dig till en resa, retreat eller något annat, vänligen maila på ewahagertyoga@gmail.com så hjälper jag till att svara på eventuella frågor.

Asteya - att inte stjäla andras tid eller energi