Stor tillgänglighet veckans alla dagar

KLASSER & KURSER

Att skapa en rutin för sin yoga är viktigt för att den ska bli av, yoga gärna varje dag så märker du snabbt förändring i kropp och sinne. Hinner man inte komma till studion, så är en stunds yoga hemma ett bra komplement. Jag erbjuder dagliga klasser på fina Studio Frid i Malmö. De flesta klasserna körs numera också live-streamade, så du bekvämt kan yoga hemifrån. Glöm inte att boka in dig!

Studio Frid, Malmö

Vid Erikslust i västra Malmö hittar du fina Studio Frid, en stor studio med brett utbud av både yogaklasser och kurser. Här leder jag flera öppna klasser varje vecka.

Hatha Flow - en flödande och kraftfull klass, med grunder i den klassiska hathayogan men med flöde och rytm i våra rörelser. Vi experimenterar med teknik och anatomi, stärker upp musklerna, ökar flexibilitet och smidighet, samt grundar oss i andetaget. Klasserna sänds online.

Yin Yoga - en lugn meditativ yogaform där vi håller positionerna längre (4-8 min) för att i stillhet, med hjälps av tex bolster och klossar, stimulera meridianerna och nå in i bindväven för frigörande av energier och stagnation.

Restorative Yoga med Nidra - min långsammaste klass, där vi vilar in i positioner med hjälp av bolster och filtar. Stoppar om oss själva för återhämtning. Yoga Nidra ingår ofta i denna klass.

Morgonyoga - fredag morgon kl 06.45 kickstartar vi helgen men en mjuk men flödande yogaklass. En kombination av hatha och vinyasa,  grundläggande yoga. Vi jobbar med smidighet och rörlighet, utan svåra transitions eller inversioner och gör oss redo för helgen.

För aktuellt schema och boka plats, besök studions hemsida här:


Ewa har en fantastisk förmåga att balansera värme och vänlighet med fysisk utmaning i sina klasser. Lugnt och metodiskt bygger hon klassen så att alla kan följa med till nivåer man inte trodde sig behärska. Ingen klass är den andra lik - stor kreativitet men alltid med en röd tråd. /Pernilla, Malmö

KURSER

För dig som vill följa med i ett kursförlopp är Studio Frid platsen för dig. Här finns regelbundna kursstarter och de flesta kurser är på 8 veckor. Då följer du samma grupp av yogis under hela kursen, vilket kan kännas tryggt och skönt. Under en kurs finns det möjlighet att lära från grunden, djupdyka och ställa frågor samt märka hur kropp och sinne utvecklas. Kurser är för alla, både för nybörjaren och för den mer erfarne yogin.

Brahmacharya - att använda sin energi med eftertänksamhet