Coming Home

YOGARESA ERICEIRA, PORTUGAL 

7-11 SEPTEMBER 2022


Surf, Yoga & Charm! 

Välkommen med på denna fantastiska yogaresa till Portugal! Detta är ett personligt retreat med hjärtat i fokus, med tid för både yoga, återhämtning och reflektion, där vi fyller upp både kropp och själ. Var gör man inte detta bättre än i charmiga Ericeira på Portugals västkust, i vackra omgivningar där friska Atlantvindar fyller lungorna och sensommarsolen kysser kinderna? Yin och Yang i perfekt balans.

I denna inbjudande miljö välkomnar vi dig till retreatet 'Coming Home'. Ett 5 dagar långt retreat där du får möjlighet att vänta in dig själv och komma hem. En inre resa, hem till dig. 

Med ett balanserat tempo njuter vi av dagliga yogaklasser och meditation, serveras hälsosam och god mat och slappnar av i härligt boende centralt i byn. Här erbjuder den vackra kusten på stränder, surfing och naturupplevelser. Ericeira, fiskebyn med kullerstensgator, vitkalkade hus och mysiga uteserveringar, är det lätt att förälska sig i. Det finns tid för egna aktiviteter och kanske är du sugen på att prova surfing? Promenera längs havet? Unna dig en massage? Med öppna sinnen och ett öppet hjärta utforskar vi både utåt och inåt och vi lovar en upplevelse för alla sinnen.

Sandhi House i Ericeira

Vårt hem dessa dagar är Sandhi House, ett fantastisk guesthouse med egen yogastudio, där vi både bor och yogar. Vi har huset helt för oss själva, både den luftiga matsalen med havsutsikt och takterassen, där man känner havsbrisen från Atlanten. Sandhi är charmigt, mysigt och omhändertagande, vilket inbjuder till den genuina yogakänslan. Maten är hemlagad vegetarisk, baserad på närodlade råvaror tillredda med samma kärlek och omtanke som allt annat i huset. Boende i delat dubbelrum, inga enkelrum finns.

Dagarna på Sandhi House är fyllda av både yin och yang, med tid för reflektion och avkoppling. Vi äter god och hälsosam frukost och middag tillsammans och lämnar utrymme för egentid mitt på dagen - tid till lunch på något mysigt café, lite chill, en utflykt, strandhäng, njut av en massage eller passa på att ta en surflektion. 

Dagligt Program

Programmet för en dag på Sandhi House ser ut ungefär så här:

7.00-9.30 Meditation och Yoga (Yang)

9.30 Frukost

Egen tid / Workshop / Aktiviteter

16-18.30 Meditation och Yoga (Yin)

19.30 Middag

21.00 Meditation / Yoga Nidra (Satsang)

Praktisk Information

Retreatet startar kl 16.00 den 7/9 och avslutas 11.00 den 11/9. Endast 10 platser. Pris 895€ i delat dubbelrum inkl all yoga samt frukost och middag, kaffe/the/vatten under hela vistelsen. Du bekräftar din plats genom anmälningsavgift på 2000 kr, slutbetalning 60 dagar före retreatstart. 

Flyg till Lissabon, transfer Lissabon-Ericeira och försäkring tillkommer. 

OBS! 1 återbudsplats finns! Scrolla ner för anmälningsformulär.

OBS! JUST NU 15% SISTA-MINUTEN-RABATT! DITT PRIS 761€.


En yogaupplevelse med saltstänk i håret

ANMÄLAN PORTUGAL

Anmäl dig nedan. Din bokning bekräftas via mejl.

Fullständiga villkor finner du här: Bokningsvillkor

När du fyller i anmälan nedan godkänner du dessa bokningsvillkor.