Försommarljus på Österlen

RETREAT KULLÅKRA GÅRD

4-6 JUNI 2021
Kullåkra Gård, Kivik
Kullåkra Gård, Kivik

"Tro alltid på ljuset, skönheten, styrkan, modet, kraften, sårbarheten och sanningen i dig." ~ Sofia Sivertsdotter


När sommaren närmar sig är Österlen som allra vackrast. Solen glimmar i Hanöbukten, äppelträden blommar i Kivik och grönskan spirar på backarna i Brösarp. Följ med på denna yogaweekend till Kullåkra, där vi är ett med naturen, långt ifrån vardag och storstadens brus. Här finner du lugnet och friden med möjlighet att höra dina egna andetag, med Österlens vidder och dess fridfulla djur, som betar alldeles utanför knuten, uppfyllda av förväntan inför den annalkande sommaren.

Retreatet går i ljusets tecken, där vi ständigt använder naturen som inspiration. Under de ljusaste dagarna på året, vänder vi blicken inåt, för att finna ny styrka och inspiration men även tillit till återhämtningens läkande stillhet. Det blir ett personligt retreat med fokus på 'self-love', där samvaro och häng med likasinnade utlovas.

Kullåkra Gård är en fantastisk fridfull oas, en gård renoverad med varsam hand för att säkra den atmosfär som vi vill ha på ett yogaretreat. Naturmaterial, ljusinsläpp, havsutsikt och vida vidder. Maten som serveras är vacker, ekologisk och vegetarisk, baserad på lokala råvaror. Den är anpassad så att den ska funka bra när man håller på med yoga, inte för tung, samtidigt näringsrik och mättande. Yogashalan är den vackraste jag sett i Sverige. Här finns lugnet och friden och möjlighet att höra sina egna andetag, med Österlens vidder och fridfulla djur som betar alldeles utanför knuten.

Vi bor på gården i mysiga dubbelrum och all mat serveras här. Vi behöver inte tänka på någonting förutom att njuta av nuet och fullständigt koppla av - en fridfullhet som skapar lugn och tillit. I dagsläget endast 6 deltagare pga rådande restriktioner. Antalet kan ökas om förändring sker avseende smittspridningen av Covid-19 i samhället.

Pris: 4895kr inkl alla måltider. 

Program

Fredag 4 juni

14.00 Samling och välkomstfika, rundvandring Kullåkra

15.30 Välkomstcirkel, Lång mjuk yogaklass

19.00 Gemensam vegetarisk middag

21.00 Kvällsmeditation och Yoga Nidra

Lördag 5 juni

07.00 Kaffe/te, smoothie

07.30 Yoga: Morning vinyasa

10.00 Vegetarisk brunch

10.30 Meditationspromenad och egen tid

15.00 Hälsosamt mellanmål

15.30 Yoga: Yin Yoga, meditation och reflektion

19.00 Gemensam vegetarisk middag

20.30 Kvällsmeditation och eldceremoni

Söndag 6 juni

07.00 Kaffe/te, smoothie

07.30 Yoga: Morning Vinyasa

10.00 Vegetarisk brunch, utcheckning och egen tid

12.00 Yoga: Yin Yoga, meditation och avslutande cirkel

14.00 Lunch

15.00 TACK för den här gången! Hemfärd.

Mindre förändringar i programmet kan förekomma

En upplevelse av det vackraste på Österlen

ANMÄLAN ÖSTERLEN 

Bokningen är öppen. Din plats bekräftas via mail.